Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

Έξοδος με το Greek Eurovision Fanclub


Την πρώτη του έξοδο μετά την εκλογή του έκανε το Ελληνικό Σωματείο Φίλων Eurovision ( the GREEK EUROVISION FAN CLUB) το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Ο Πρόεδρος του σωματείου Χρήστος Ζαφειρίδης και ο πρόεδρος της Εξελεγκτικής Επιτροπής Πόλης Καραπαναγιωτίδης, συνόδευσαν την κυρία Μπέττυ Μαγγίρα στο grand opening νυχτερινού show room της Αθήνας. Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και η Κατερίνα Στικούδη με τον Κώστα Καπετανίδη. Πολλά μέλη του σωματείου μας έδωσαν το παρόν , ο Άγγελος Νταντάλιας , ο Φίλιππος Μπαμπάλης, ο Μάκης Καρράς και ο Νίκος Μοσχούλας. Κατά τη διάρκεια της βραδιάς τα μέλη είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν με την Μπέττυ Μαγγίρα και να απολαύσουν το μοναδικό humour της.
Την Κυριακή o Πρόεδρος του σωματείου Χρήστος Ζαφειρίδης και ο πρόεδρος της Εξελεγκτικής Επιτροπής Πόλης Καραπαναγιωτίδης ήταν καλεσμένοι σε ακόμη μια εκδήλωση στο κέντρο της Αθήνας. Μαζί τους και ο Υπεύθυνος μελών και δημοσίων σχέσεων του σωματείου Mάκης Χαραλαμπόπουλος. Στην παρέα μας ήταν και η μοναδική Κασσιανή Καραγκιουλέ από τους Friends του Γιώργου Αλκαίου που μαζί της αναπολήσαμε όλα όσα περάσαμε στο Όσλο το 2010. Στην εκδήλωση ερμήνευσε τραγούδια Eurovision o ταλαντούχος νέος ερμηνευτής και αγαπημένος φίλος Γιάννης Μωραΐτης ενώ απολαύαμε την αξιολάτρευτη και ιερό τέρας του Ελληνικού Πενταγράμμου κυρία Σοφία Βόσσου, να μας ερμηνεύει την «άνοιξη» … και ήταν σαν να μην πέρασε μια μέρα από την Ρώμη του 1991.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου